Krofne su omiljena poslastica koja nas podsjeća na djetinjstvo, ali često upijaju puno ulja dok se prže. Postoji trik da…
gastro
Uz Kotányi recepte napravite jela gotova za samo pola sata… Koliko se radujete produženim vikendima od 1 do 100? Vjerujete…
Popularni comfort food pojam je koji se odnosi na hranu u kojoj pronalazimo toplinu i utjehu u hladno doba godine,…
Zasigurno još nitko nije upoznao nekog tko ne voli krompir, to omiljeno i izuzetno zastupljeno povrće u jelima Bosanaca i…
Gastro vodič TasteAtlas nedavno je objavio video koji prikazuje listu 10 najbolje hrane svijeta, a među njima je i bosanski…
Osim što su savršenog okusa, sardine su jako dobre i za vaše zdravlje. Pune su proteina i obiluje omega-3 masnim kiselinama koje uravnotežuju kolesterol u…
Pečeno pile “alla diavola” klasik je talijanske kuhinje koji će se svidjeti pogotovo onima koji vole ljuto. Jednostavna emulzija od ulja i…
Još od svoje pojave u staroj Perziji, špinat (lat. Spinacia oleracea) zasluženo glasi za jednu od najzdravijih vrsta povrća koju…
Evo kako pripremiti pečenu piletinu na malo drugačiji način, prema savjetima iskusnog britanskog chefa. Malo koji ručak simbolizira obiteljska okupljanja poput pečene piletine. Zbog…
Grickalice su praktična opcija za suzbijanje gladi i brzo podizanje energije. Međutim, postoje dobre i loše grickalice. Neke grickalice s…